• WISKUNDEBOEKEN
  • VOOR SCHOOL, STUDIE EN WERK
  • MEER DAN 150 TITELS!

Nieuws

Vacature bladmanager/eindredacteur NAW

Locatie: Amsterdam (gedeeltelijk thuiswerken mogelijk)
FTE: 0,4

Het Nieuw Archief voor Wiskunde (NAW) is een uitgave van het Koninklijk Wiskundig Genootschap en verschijnt vier maal per jaar. Het tijdschrift richt zich op eenieder die zich beroepsmatig met wiskunde bezighoudt, als academisch of industrieel onderzoeker, student, leraar, journalist of beleidsmaker. Het stelt zich ten doel te berichten over ontwikkelingen in de wiskunde in het algemeen en in de Nederlandse wiskunde in het bijzonder.

In verband met pensionering van de persoon die deze functie op dit moment vervult, zijn wij op zoek naar een bladmanager/eindredacteur voor 0,4 fte.

Functieomschrijving
Als bladmanager/eindredacteur ben je verantwoordelijk voor het gehele redactie- en productieproces. Je werkt hierin samen met de (hoofd)redactie en een bureauredacteur. Tevens ben je verantwoordelijk voor de promotie en het onderhouden van de website van het blad.

De startdatum is 1 oktober 2024. Daarnaast is er een inwerkperiode in overleg (met gedeeltelijke aanstelling) van 1 juni tot 1 oktober.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met zowel wiskunde als redactiewerk. De kandidaat beschikt over uitstekende communicatieve kwaliteiten in het Nederlands en Engels in woord en geschrift en is in staat om inhoudelijk en visueel een blad te helpen produceren dat fris en eigentijds is. De kandidaat is goed op de hoogte van wat er speelt in de Nederlandse wiskundegemeenschap, kan anticiperen op ontwikkelingen in het uitgeversveld en is in staat werkzaamheden te delegeren.

Wij bieden
Een afwisselende en verantwoordelijke functie, in een gemotiveerd en betrokken team. Een detachering via je werkgever voor 0,4 fte. Indien gewenst is ook een aanstelling via UvA JobService of een zzp-constructie mogelijk. Een combinatie met de vacature voor zakelijk directeur van Epsilon behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden.

Informatie en sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in de functie, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je kunt je sollicitatiebrief samen met een curriculum vitae en maximaal drie referenties uiterlijk 10 maart 2024 zenden aan prof. dr. Mathisca de Gunst via [email protected]. Indien gewenst kun je met haar contact opnemen voor nadere informatie met betrekking tot de functie.

12 februari 2024

Vacature zakelijk directeur Epsilon Uitgaven

Locatie: Amsterdam (gedeeltelijk thuiswerken mogelijk), FTE: 0,4/0,5 Lees meer