• WISKUNDEBOEKEN
  • VOOR SCHOOL, STUDIE EN WERK
  • MEER DAN 150 TITELS!

Nieuws

Vacature zakelijk directeur Epsilon Uitgaven

Locatie: Amsterdam (gedeeltelijk thuiswerken mogelijk)
FTE: 0,4/0,5

Epsilon Uitgaven beoogt het tot stand brengen en verspreiden van kwalitatief goede wiskundeboeken in de Nederlandse en Engelse taal. Epsilon Uitgaven is eigendom van Stichting Epsilon, een stichting die opgericht is met steun van het Koninklijk Wiskundig Genootschap (KWG) en de Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren (NVvW). De uitgeverij biedt op alle niveaus, van onderbouw vmbo tot en met universitaire Master, boeken die zich in een goede belangstelling mogen verheugen.

In verband met pensionering van de huidige zakelijk directeur zijn wij op zoek naar een zakelijk directeur voor 0,4/0,5 fte.

Functieomschrijving
Als zakelijk directeur ben je verantwoordelijk voor het gehele fonds van de uitgeverij, zowel wat betreft financiën als het gehele publicatieproces, productie en verkoop. Tevens ben je verantwoordelijk voor de promotie en het onderhouden van de website van Epsilon Uitgaven.

De startdatum is 1 oktober 2024. Daarnaast is er een inwerkperiode in overleg (met gedeeltelijke aanstelling) van 1 juni tot 1 oktober.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die oog heeft voor het betere wiskundeboek en zich in alle aspecten van het uitgeverswerk thuis voelt. De kandidaat beschikt over uitstekende communicatieve kwaliteiten in het Nederlands en Engels in woord en geschrift. Het hebben van een netwerk in de Nederlandstalige en Engelstalige wiskundewereld is een pre.

Wij bieden
Een afwisselende en verantwoordelijke functie, in een gewaardeerde non-profit-uitgeverij. Een detachering via je werkgever voor 0,4/0,5 fte. Indien gewenst is ook een aanstelling via UvA JobService of een zzp-constructie mogelijk. Een combinatie met de vacature voor bladmanager/eindredacteur Nieuw Archief voor Wiskunde behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden.

Informatie en sollicitatie
Indien je geïnteresseerd bent in de functie, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je kunt je sollicitatiebrief samen met een curriculum vitae en maximaal drie referenties uiterlijk 10 maart 2024 zenden aan prof. dr. Mathisca de Gunst via [email protected]. Indien gewenst kun je met haar contact opnemen voor nadere informatie met betrekking tot de functie.

12 februari 2024

Vacature bladmanager/eindredacteur NAW

Locatie: Amsterdam (gedeeltelijk thuiswerken mogelijk), FTE: 0,4 Lees meer