• WISKUNDEBOEKEN
  • VOOR SCHOOL, STUDIE EN WERK
  • MEER DAN 150 TITELS!

Aanwijzingen voor auteurs


Wetenschappelijke reeks

Als je een boek wilt schrijven voor de wetenschappelijke reeks van Epsilon Uitgaven, stuur ons dan een korte beschrijving middels het formulier onder ’Contact’. De wetenschappelijke redactie zal je voorstel beoordelen en wij laten je dan zo snel mogelijk de uitkomst hiervan weten. Als de redactie mogelijkheden ziet voor je voorstel zullen we je vragen om (een gedeelte van) het manuscript op te sturen. Dat zal dan nauwkeurig beoordeeld worden door de redactie al dan niet met hulp van experts van buiten de redactie.


Zebra-reeks

De Zebra-reeks is bedoeld voor bovenbouw havo/vwo, en de boekjes zijn zo’n 60 pagina’s dik. Als je voor deze doelgroep een Zebra-deel wilt schrijven, stuur ons dan je voorstel met bijbehorend tijdpad middels het formulier onder ’Contact’. De Zebra-redactie zal je voorstel beoordelen en wij laten je dan zo snel mogelijk de uitkomst hiervan weten. Als de redactie mogelijkheden ziet voor je voorstel zullen we je vragen om een eerste opzet te sturen. Die zal door de Zebra-redactie van commentaar worden voorzien, waarmee je het manuscript verder kunt uitwerken. Hierbij dient de doelgroep waar deze reeks voor geschreven wordt steeds voor ogen gehouden te worden.


Giraf-reeks

De Giraf-reeks is bedoeld voor vmbo en onderbouw havo/vwo, en de boekjes zijn zo’n 30 pagina’s dik. Als je voor deze doelgroep een Giraf-deel wilt schrijven, stuur ons dan je voorstel met bijbehorend tijdpad middels het formulier onder ’Contact’. De Giraf-redactie zal je voorstel beoordelen en wij laten je dan zo snel mogelijk de uitkomst hiervan weten. Als de redactie mogelijkheden ziet voor je voorstel zullen we je vragen om een eerste opzet te sturen. Die zal door de Giraf-redactie van commentaar worden voorzien, waarmee je het manuscript verder kunt uitwerken. Hierbij dient de doelgroep waar deze reeks voor geschreven wordt steeds voor ogen gehouden te worden.